"BroadSign: flexibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid"

BroadSign Digital Signage

Onderdeel van de diensten van LEDvertiser is de levering en volledige support van BroadSign. BroadSign is een wereldwijde leider op het gebied van Digital Signage. Sinds de introdcutie van BroadSign in 2004, zijn de ontwikkelingen snel gegaan. Wereldwijd hebben klanten, groot en klein, het BroadSign platform ingezet. BroadSign is een ‘proven’ Digital Signage platform, met bewezen betrouwbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid...

Voor wie is BroadSign?

BroadSign is een Digital Signage oplossing dat geschikt is voor alle organisaties die meer effect willen halen uit de bestaande ruimtes. Digital Signage biedt veel mogelijkheden om effient en op grote schaal te communiceren met klanten en of medewerkers.

Bij steeds meer organisaties groeit het besef dat communicatie met de doelgroep verder ontwikkeld moet worden. Sinds begin van deze eeuw, zijn 'online' en 'social media' de toverwoorden geweest als het gaat om het beter bereiken van de doelgroep. Tegenwoordig kijkt men al weer verder, en wordt er op grote schaal succes geboekt met digitale schermen in de beschikbare ruimtes. Ruimtes die dagelijks bezocht worden door klanten en medewerkers. Deze fysieke aanwezigheid levert waardevolle contact opportunities op die met Digital Signage effectief benut kunnen worden.

BroadSign is geschikt voor organisatie van elke omvang. Vanaf 1 scherm, tot letterlijk duizenden schermen. BroadSign wordt reeds jaren succesvol ingezet in vrijwel alle denkbare segmenten zoals retails, gemeentes, ziekenhuizen, kantoren, restaurants, openbare ruimtes, events ...

Betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste eigenschappen van een Digital Signage oplossing is de betrouwbaarheid. Schermen moeten continu draaien zonder problemen. De besturing moet feilloos werken. Problemen die zich aandienen moeten duidelijk worden gecommuniceerd zodat ze opgelost kunnen worden, of beter nog, moeten zichzelf oplossen als dat mogelijk is. Betrouwbaarheid is de basis vereiste van elke Digital Signage oplossing.

BroadSign heeft op het gebied van betrouwbaarheid een ongelofelijk track-record. Vele organisaties wereldwijd zetten broadsign in, en blijven voortbouwen op het BroadSign netwerk.

Flexibiliteit

Een ijzersterke eigenschap van BroadSign is de flexibiliteit. Eenvoudige digital signage configuraties kunnen gebruik maken van simpele play loops voor specifieke schermen. Complexere systemen kunnen bestuurd worden middels een doordacht algoritme op basis van criteria en rules.

BroadSign biedt verder veel flexibiliteit als het gaat om content types (video, flash, html, templates ..), synchronisatie opties en meerdere mogelijkheden om met 3rd party software te communiceren.

Op voorhand weten dat je gaandeweg niet tegen beperkingen gaat aanlopen, geeft extra zekerheid dat de ingeslagen weg de juiste is.

Continu voorop

BroadSign heeft een indrukwekkend team van product-ontwikkelaars en een dito netwerk van professionele gebruikers. Door continu te blijven ontwikkelen, in te spelen op nieuwe technologische mogelijkheden en actuele bewegingen in de markt, blijft BroadSign een leading platform.

Kiezen voor BroadSign is dus niet alleen vandaag een slimme keus, maar brengt ook met zich mee dat u de aankomende jaren continu voorop blijft lopen met de nieuwste ontwikkelingen.

Meer informatie

Meer informatie over BroadSign, voorbeeld toepassingen en referenties kunt u vinden op de BroadSign website.

Wilt u in Nederland meer informatie over de mogelijkheden van BroadSign, neemt u dan contact op met LEDvertiser. Wij denken graag met u mee.

LEDvertiser en BroadSign

LEDvertiser is sinds 2013 actief op het gebied van Digital Out Of Home. Naast de exploitatie van een groot video scherm op de Grote Markt in Groningen, biedt LEDvertiser tal van services op het gebied van Digital Signage en Digital Out Of Home (DOOH) toepassingen.

LEDvertiser heeft zich gespecialiseerd in BroadSign. Het pakket biedt veel mogelijkheden en perspectief. Onze visie is dat vele organisaties aankomende jaren de stap naar Digital Screens gaan maken, en daar kunnen wij uitstekend ondersteuning bij bieden.

Advies

Heeft u vragen over Digital Signage in uw organisatie? Wat de mogelijkheden zijn? Waar op geledt moet worden? Welke keuzes relevant zijn? LEDvertiser voorziet u graag van advies. Door uw wensen te combineren met onze kennis kunnen we snel een degelijke oplossing definieren

Trainingen

Om medewerkers effectief te kunnen laten werken met het BroadSign platform is een bepaald kennis niveau vereist. Dit kan heel eenvoudig zijn als het gaat om het uploaden van nieuw promotie materiaal. Het kan ook verder gaan als het gaat om grotere netwerken waarbij bijvoorbeeld beheersbaarheid en collaboratie van belang wordt. Heel nuttig hierbij is het definieren van een efficiente workflow afgestemd op de situatie van elke organisatie.

“Onze visie is dat vele organisaties aankomende jaren de stap naar Digital Screens gaan maken, en daar kunnen wij uitstekend ondersteuning bij bieden.”.

LEDvertiser verzorgt praktijk trainingen. Onze trainingen bestaan deels uit vaste onderdelen en zijn deels afgestemd op de situatie van de klant. Met de vaste delen leggen we snel een kennis basis, en met de klant-gerichte onderdelen kunnen we vlot toewerken naar de ideale inrichting en workflows voor uw organisatie.

Vraag naar de mogelijkheden!

Conditional content, dynamic content

Een effectieve manier om waarde toe te voegen aan uw digital signage network is het toepassen van conditional content. De toepassingsmogelijkheden zijn divers en zorgen altijd voor net dat extra stukje functionaliteit waardoor de voordelen van digitaal nog beter benut worden. Zie voor meer info BroadEssentials.com .

Installatie en setup

Ben u zover dat u aan de slag wilt met BroadSign en besteedt u de installatie en/of de initiele setup van uw digital signage network liever uit? LEDvertiser verzorgt voor u graag een vliegende start.

Alle onderdelen kunnen hierin meegenomen worden. Van schermen, hard- en software tot en met implementatie tests en monitoring configuraties.

Licenties

Het licentie model van BroadSign bestaat uit een eenmalige activatie fee voor uw netwerk, en vervolgens een vaste fee per player. LEDvertiser heeft verschillende mogelijkheden om dit kosten efficient voor uw organisatie in te richten.

Neem contact op met LEDvertiser om dit af te stemmen.

BroadSign players

LEDvertiser levert BroadSign Xpress players. De Xpress player is reeds leverbaar. De Xpress Pro wordt verwacht in Q3 2015.

Klik voor meer informatie over de Xpress Player

BroadSign Starterkit

LEDvertiser levert een BroadSign Starterkit. Ideel om vlot en zeker van start te gaan met BroadSign en alle ins-en-outs van het pakket te leren. Deze Starterkit maakt starten wel erg laagdrempelig.

Klik voor meer informatie over de BroadSign Starterkit

Traffic Management

Indien gewenst kan LEDvertiser voor u ook het traffic management verzorgen. Dit behelst bijvoorbeeld het verzorgen van de juiste content in samenspraak met uw communicatie medewerkers en ontwerpers, het op maat maken van de uitingen, het maken van templates, het rapporteren van loops, instellen van speciale dagen en/of events. U kunt deze taken natuurlijk ook zelf organiseren, en LEDvertiser inzetten als backup indien nodig.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de kennismaking!