"BroadSign starterkit: laagdrempelig en eenvoudig instappen"

BroadSign Starterkit

De BroadSign Starterkit maakt het mogelijk om laagdrempelig te starten met BroadSign. De starterkit bevat nl alle benodigde componenten om een simpel Digital Signage netwerk te starten. Ideaal voor kleine organisaties om mee te beginnen. De Starterkit is verder interessant voor elke organisatie die hands-on kennis wil opdoen van BroadSign en BroadSign Creator.

Voor wie is de BroadSign Starterkit?

BroadSign is een professioneel platform met heel veel mogelijkheden. De Starterkit is een ideaal pakket om tegen lage kosten een begin te maken met Digital Signage en kennis op te doen van BroadSign.

Simpelweg een kwestie van kiezen?

Digital Signage is een zeer veelzijdig terrein. Op basis van van informatie op internet en/of enkele sales-gesprekken een overwogen keuze maken is niet eenvoudig. Het selecteren van het meest geschikte Digital Signage platform kan van strategisch belang zijn voor uw organisatie. Een degelijk analyze van behoeftes en functionaliteit is eigenlijk een must om zeker te zijn van de juiste keuzes.

Een effectieve hands-on manier om de voor- en nadelen van BroadSign te leren kennen is door er mee te gaan werken. De Starterkit maakt dit laagdrempelig mogelijk!

Een voordelige start

De BroadSign Starterkit is uitermate geschikt voor elke organisatie die gewoon vlot een zekere start wil maken met Digital Signage.

BroadSign is geschikt voor organisatie van elke omvang. Vanaf 1 scherm, tot letterlijk duizenden schermen. BroadSign wordt reeds jaren succesvol ingezet in vrijwel alle denkbare segmenten zoals retails, gemeentes, ziekenhuizen, kantoren, restaurants, openbare ruimtes, events ...

Wat behelst de BroadSign Starterkit

De BroadSign StarterKit bevat 2 Xpress players, inclusief een licentie voor het gebruik van BroadSign Administrator en BroadSign Creator. De players worden pre-installed geleverd, inclusief de registratie op het BroadSign Network. Oftewel, plug & play. Onderdeel van de Starterkit is ook een player licentie voor de eerste 3 maanden. Na deze drie maanden geldt een maandelijks BroadSign tarief per player van 25 euro. Deze player fee geeft recht op het gebruik van het BroadSign network, inclusief hosting fees voor de content.

Het enige dat niet standaard aanwezig is in de BroadSign Starterkit zijn de schermen. Elk scherm dat een HDMI input heeft kan aangesloten worden op de players. Heeft u nog geen schermen, weet u ook niet welke schermen voor u geschikt zouden zijn? Neem dan even contact op met LEDvertiser. Aan de hand van uw wensen en budget, kunnen we u adviseren over de mogelijkheden.

Optioneel wordt de Starterkit uitgebreid met een 'Starters' dagdeel on-site support. Deze support kan dan naar wens worden ingevuld. Voor ondersteuning bij installatie, intro cursus voor de medewerkers, advies over efficient gebruik van de player licenties, geavanceerde gebruikers opties en aanvullende hard- en of software mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u ook een jump-start maken in de wereld van Digital Signage? Neem dan voor meer informatie en evt bestelling contact op met LEDvertiser.nl.