"Eenvoudig videospots renderen naar diverse formaten"

RenderIt

Met RenderIt Services biedt LEDvertiser een totaal oplossing voor het bewerken en passend maken van video's, fotos en geanimeerde spots voor digitale schermen van uiteenlopende formaten.

Voor wie is RenderIt?

Voor ieder bedrijf of organisatie die te maken heeft met het probleem dat video materiaal doorgeplaatst moet worden op 1 of meerdere displays met afwijkende afmetingen en aspect ratios. Een bekend fenomeen in de markt van digital out of home toepassingen en in de meeste gevallen een lastige en tijdrovende klus.

RenderIt algoritme

De kern van RenderIt is een intelligent algoritme dat de optimale transformatie bewerkingen bepaalt. Het algoritme gebruikt hiertoe de kenmerken van de input file, klantspecifieke instellingen en de gegevens van de output formaten. Het resultaat van RenderIt is vervolgens 1 of meerdere output files per scherm. Per produktie cyclus wordt een RenderRapport gegenereerd, waar in één oogopslag de render kwaliteit per scherm inzichtelijk is en waar tevens het geproduceerde beeldmateriaal afgespeeld kan worden.

Klantspecifieke output

Het RenderIt algoritme kent vele instellingsmogelijkheden, waardoor zeer nauwkeurig en flexibel gestuurd kan worden op kwaliteit.

Elke klant kan zijn eigen voorkeuren aangeven, in het algemeen, maar ook per scherm of input file.

Snel en betrouwbaar

Door de transformaties te automatiseren is de kwaliteit keer op keer geborgd. Dit geldt ook voor de snelheid en de voorspelbaarheid van het bewerkingsproces.

In de dagelijkse praktijk worden campagnes verkocht die vaak direct moeten draaien terwijl de aanlevering van beeldmateriaal op zich laat wachten. Een betrouwbaar en efficiënt videobewerkings traject is dan eigenlijk onmisbaar. RenderIt maakt dit waar.

De ideale workflow

De workflow is zodanig ingericht, dat het inzetten van RenderIt binnen uw organisatie, zo eenvoudig mogelijk plaats kan vinden. Zo werken we o.a. met gerenommeerde tools als WeTransfer en DropBox. Het werkt als volgt. U stuurt ons de input files stuurt via WeTransfer. Wij voeren alle gegevens in en starten het RenderIt process. De resultaten ontvangt u vervolgens in een met u gedeelde DropBox folder. In overleg kunnen we workflow verder aanpassen waar nodig.

Tarieven

RenderIt is zeer aantrekkelijk geprijsd. Iedere RenderIt productie is voordeliger dan de alternatieven zoals handmatig video bewerken met After Effects bijvoorbeeld. Dit geldt zowel voor interne uitvoering als ook voor uitbesteding aan een gespecialiseerd bureau. Op aanvraag sturen we u een overzichtelijke tariefkaart van RenderIt en relevante aanvullende services.

Innovatie is key

RenderIt is reeds een breed inzetbaar en functionele oplossing. Tegelijkertijd is RenderIt ook nog continu in ontwikkeling en blijven we innoveren op basis van nieuwe inzichten. We zijn ook zeer genegen om uw ideeën of speciale gevallen te analyseren en mee te nemen in de ontwikkeling van RenderIt.

Risicoloos kennismaken

Er zijn nog veel meer relevante details en bewerkingsmogelijkheden te vermelden, te veel om op te noemen feitelijk. De praktijk heeft ons geleerd, dat het zien van de RenderIt resultaten de beste methode is om duidelijk te maken wat RenderIt voor u kan kan betekenen.

“We bieden u hierom graag een gratis kennismakings produktie aan, geheel vrijblijvend”.

Indien u hier gebruik van maakt komt u in gesprek met een van onze medewerkers, gezamenlijk verzorgt u de initiële inrichting van uw eerste RenderIt produktie. De bedoeling is om een zo realistisch mogelijke produktie te realiseren. Dat is de beste methode om te ervaren wat de mogelijkheden zijn, hoe de workflow in elkaar steekt en wat de kwaliteit is van de gegenereerde output.

Neem vandaag nog contact met ons op voor de kennismaking!

Videobewerkingen

LEDvertiser biedt met behulp van RenderIt een totaalpakket van videobewerking diensten aan. Hieronder wordt een aantal interessante features uitgelicht.

Maatwerk op het gebied video bewerking en content creatie is ook mogelijk. LEDvertiser heeft ruime ervaring met het vertalen van reclame campagne concepten naar pakkende reclame spots voor verschillende scherm formaten.

TEXTFILLS

Als de zwarte blokken aan de boven en onderzijde van de video dusdanig groot zijn, dan kan het een oplossing zijn om daar teksten in te verwerken. De bewerkte video kan vervolgens als dienst doen als 2de input file voor RenderIt. Op die manier verbeteren de resultaten aanzienlijk.

VIDEO2SLIDESHOW

Een van de bijzondere toepassingen die RenderIt ondersteunt is de mogelijkheid om van een video een soort slideshow te maken. Dit kan wenselijk zijn voor schermen met ‘uitzend beperkingen’ voor wat betreft bewegend beeld.

TRAILER2SPOT

Een andere voorkomende voorbewerking is het inkorten van een film. Indien een bioscoop trailer van 60 seconden omgezet moet worden in een spot van 15 seconden, dan moet er iemand naar kijken die die bewerking kan doen.

IMAGE2VIDEO

In het geval dat er nog geen video bestand aanwezig is maar wel stills, dan maakt RenderIt daar videos van.

Instel mogelijkheden zijn o.a. de lengte van de te produceren video en fadein en fadeout opties als kleuren en transitie snelheid.